Youngfish - Panelsamtale

GENERASJONSSKIFTET I NÆRINGEN – HVA KAN VI LÆRE AV HVERANDRE?

YoungFish Vest, avdeling Stavanger, inviterer til panelsamtale onsdag den 12. juni i Stavanger under AquaNext messen!

Vil handle om hvordan vi på tvers av generasjoner kan løse fremtidens utfordringer:

– De unge er næringens fremtid, men blir de egentlig hørt?
– Hva kan vi som skal ta næringen videre lære fra dem som har bygget den opp?

Disse og mange andre gode spørsmål skal diskuteres og kanskje besvares i løpet av denne panelsamtalen.

Det blir servering av mat, gode samtaler og godt faglig og sosialt påfyll.

Program
15.00 - 15:30: Mat og mingling
15.30 - 16:00: Panelsamtale
16.00 - 17:00: Mingling
Panel
       
GERHARD MEIDELL ALSAKER, GRÜNDER OG ADMINISTRERENDE DIREKTØR, ALSAKER

Laksebaronen er grunnleggeren av familieselskapet Alsaker Fjordbruk, som han etablerte sammen med sin far i 1986. Selskapet er nå blant Norges ledende private oppdrettsselskaper og oppnår imponerende resultater.

Oppstarten fant sted på Onarheim i Tysnes kommune, og besto av én konsesjon for lakseoppdrett. Etter diverse oppkjøp og gjennom organisk vekst skulle selskapet siden bli en av de ledende produsentene av oppdrettslaks i Norge, samt med virksomhet innen blant annet settefisk, slakt, eksport og eiendom. Gjennom selskapet Meidell AS sitter Gerhard Meidell Alsaker ellers på investeringer i en rekke bransjer, fra shipping til bank.

HANNA DÅVØY RØRTVEIT, KOMMUNIKASJONSRÅDGIVER, SALMON GROUP

Hanna Dåvøy Rørtveit er kommunikasjonsrådgiver i Salmon Group. Hanna har en bachelorgrad i journalistikk i fra Høgskulen i Volda og en mastergrad i strategisk kommunikasjon fra Høyskolen Kristiania. Hun har vært fungerende kommunikasjonssjef i Sjømat Norge, der hun også tidligere har vært juniorrådgiver og hatt internship.

TRINE LOTHERINGTON DANIELSEN, LEDER, STIIM AQUA CLUSTER

Trine Lotherington Danielsen erfaring fra oppdrett av ulike arter i inn og utland. Brenner for nye løsninger som bidrar til økt bærekraftig matproduksjon globalt, samt økt eksport av norsk akvakulturteknologi, kunnskap og tjenester. Trine har en politisk karriere som både ordfører (H) og statssekretær i NFD og har tidligere utdanning som akvaingeniør fra Bergen og hovedfag (Msc) fra Trondheim.

Leder i dag Stiim Aqua Cluster, et nettverk av 180 bedrifter som ønsker å utvikle akvakulturnæringen og sitter i flere spennende styrer.

HENNING BELTESTAD, CEO, LERØY

Henning Beltestad har vært konsernleder/CEO i Lerøy Seafood Group ASA siden 2010. Han begynte i Hallvard Lerøy AS i 1993 og har hatt ulike stillinger i selskapet siden da. Henning Beltestad er utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI.

Vi ser frem til å se både nye og kjente fjes!

*I tillegg må dere kjøpe billett gjennom AquaNext for å delta på arrangementet. Denne billetten gir tilgang til messen alle tre dagene til en god pris.