SEKS FLOTTE HELDAGSKONFERANSER ER KLARE. SIKRE DEG EN PLASS NÅ!

Det blir to konferansespor hver dag og vi antar det for noen kan bli vanskelig å velge blant disse flotte konferansene.

Det hele starter ut tirsdag 11. juni med en konferanse som fokuserer på Biologi og fiskehelse. Kan det være så vanskelig da, spør vi. Innledningen blir ved to kompetente veteraner; Brita Hjeltnes og Alf Helge Aarskog. Deretter går det slag i slag med en rekke foredragsholdere og debattanter.

Oppdrettsteknologi stiller samme dag spørsmålet; Hva skal til for at Norge opprettholder sin posisjon som leder innen industrielt oppdrett? Ikke bli overrasket om selveste fiskeriministeren også dukker opp.

Onsdag vil du møte Geir Fuglerud fra DNV, Gunnhild Stordalen, Siri Kalvig og Anne Hvistendahl. Temaet er Mat for fremtiden. Er bransjen beredt til å være en del av en bærekraftig omstilling? De som er interessert i digitalisering vil samme dag få høre Elin Hauge, Trond Kathenes, Camilla Stoltenberg m.fl. diskutere hvordan digitalisering kan bidra til bedre fiskehelse og bærekraftig vekst.

Torsdag 13. juni vil vi fokusere på Havbruk til Havs og Eksponert havbruk. Her vil vi blant høre erfaringer fra Equinor og Lyse/Shell om deres forretningsmodeller i partnerskap med flere aktører. Fremtidens råvarer blir engelsk språklig. Nok og riktige råvarer er avgjørende for bransjens fremtid.

Dette blir tre dager spekket med innlegg, debatter, inspirasjon og engasjement!