KONFERANSEPROGRAM SNART KLART

30 fageksperter arbeider nå med et fantastisk seminarprogram.

Cargill, Skretting, Nutrimar, Salmon Group og Bellona har i samarbeid med AquaNext utarbeidet et spennende faglig program med fokus på Fremtidens råvarer. Dette blir et av de interessant fagsporene under arrangementet 11.-13. juni.

Det blir også satt av en hel dag til å diskutere Digitaliseringsutfordringene og mulighetene innen akvakultur. Oppdrettere, leverandører og forskning klør etter å lansere programmet som kommer her. Det er seks representanter i komiteen for Biologi og Fiskehelse. Medlemmer fra Pharmaq, Benchmark, FHF, Mattilsynet, Grieg Seafood og Marø havbruk lager nå et program som tar for seg ulike sider av fiskevelferd.

Glemte vi å nevne at det også blir en hel dag om Oppdrettsteknologi. Havbruk -NESTEN – til havs, er den romlige tittelen på HTH og eksponert havbruk. Her vil det blant annet bli diskutert helt nye forretningsmodeller i bransjen.

Følg med. De neste ukene lanserer vi flere detaljer om de ulike konferansene. Da kan du også sikre deg en billett til et eller flere tema.