Dine Around

Vi gir deltakere under AquaNext en fin anledning til å prøve ut noen av byens gode restauranter. Vi har allerede reservert noen plasser på restaurantene, info om restaurantene kommer etterhvert under. Der er det reservert enten et langbord eller flere bord på vegne av AquaNext. Om du reiser alene, to og to – eller er flere – vil du møte likesinnede som sitter ved samme bord. Alle restaurantene er reservert til kl. 19.00. For å være sikret bord, må bestillingen gjøres snarest mulig, senest innen 15. mai.

 Ønsker du bord for større grupper over 8 personer, anbefaler vi at du kontakter restauranter direkte. I oversikten her står kun et knippe av byens spisesteder. Det finnes også Michelin – restauranter som Renaa, Sabi Omakase og K2. Vi har også et utall av indiske, italienske, thai og andre restauranter. Det er også mange gode restauranter i Sandnes for de som bor der.

CIN CIN

Italiensk og fransk kjøkken med et hint av Asia i hjertet av Stavanger.

Her får du CinCin sin smaksmeny for kr. 895,- per person.

For booking send mail til booking@cin-cin.no og oppgi kode AQUANEXT for booking.

Gi beskjed om eventuelle allergier eller andre tilpasninger, ditt telefonnummer og datoen du ønsker å komme.

FISKETORGET

Byens eneste rene fiskerestaurant.

De serverer 3 retters bestselger til 790,-
– Fisketorgets fiskesuppe
– Dagens fangst
– Dagens dessert

Bestilling gjøres via e post til martin@fisketorget-stavanger.no med emne “AquaNext”.

Her kan man også beundre en imponerende ferskvaredisk mens man venter på maten og eventuelt kjøpe med en suvenir.

HARRY PEPPER

Få byens beste -og mest autentiske- meksikansk mat og drikke i Harry Pepper sine mange etasjer i byens mest livlige del.

Bestilling gjøres på her med “AquaNext” som kommentar.

FIRELAKE

Nyt grillmat født i Minnesota som nå kan fås i Stavanger. Her setter de pris på hva flamme og kulde kan gjøre med råvarer. Bestilling gjøres på e-post til dennis.poulsen@radissonblu.com med “AquaNext” i emnet.

POLKA

Grill en deilig middag selv med polka sin grillmeny på 595,-. Se bilde for menyen.

Bestilling gjøres på e-post til booking@bytango.no med “AquaNext” i emnet.

VILLA 22

Få klassiske italienske retter på Skagen brygga sin Villa 22 som også ligger vegg i vegg med en veldig koselig bar- Bar Negroni. Bestilling gjøres på e-post til bordbestilling@villa22.no med “AquaNext” i emnet.

CITRA

Få byens beste pizza på pizzarestauranten Citra midt i fargegata! De har også et godt utvalg av viner. Bestilling gjøres på e-post til post@citra.no med “AquaNext” i emnet.

FISH AND COW

Dette brasseriet har råvarer som hovedfokus, så menyen forandrer seg med årstidene med inspirasjon fra flere verdensdeler. Det er mulig å bestille mat A la carte. Bordbestilling gjøres på e-post til booking@bytango.no med “AquaNext” i emnet.

NICK & JONNIES

Få tapas og masse annet godt på dette restaurant hjørnet rett ved fargegata. Bestilling gjøres på e-post til booking@gaffelogkaraffel.no med “AquaNext” i emnet.

PHILEAS FOGG

Få klassiske retter inspirert av veddemålet Phileas Fogg vant om å reise jorda rundt på 80 dager. Med andre ord; her kan man få mye forskjellig. Bestilling gjøres på nettsiden med “AquaNext” som kommentar.

DØGNVILL

Her får du klassiske, gode burgere og milkshakes (og mye mer) i mange varianter i en av Stavangers koselige bakgater. Bestilling gjøres på e-post til lars@dognvillburger.no med “AquaNext” i emnet.

BØLGEN & MOI

Klassike og spennende fiske- og kjøttretter kan fås på denne idylliske restauranten rett ved oljemuseet og havgapet mot fjellene. Anbefaler å sjekke ut menyen deres på nettsiden. Bestilling gjøres på nettsiden med “AquaNext” som kommentar, eller på epost til stavanger@bolgenogmoi.no med “AquaNext” i emnet.

ALBERT IDØE GRILL & BERKEL

Møt ferske råvarer fra ryfylket og kjøttdisken til slakterne på det nesten 200 år gamle tidløse slakteri i den nyetablerte restauranten deres.

Her viser Rogaland en gode egenskap: nemlig løfte råvarene bøndene i området dyrker frem, og å hedre dem ved å lage utrolig god mat av dem. Bestilling gjøres via e-post til booking@idsoe.no med “AquaNext”i emne.

OBS: Bord fra 19:30.

OLIVIA

En kjent norsk-italiensk kjede med italienske favoritter (A la Carte). Bestilling gjøres via e-post til torget@olivia.no med emne “AquaNext”. Referansenummer for 11. juni er B3Y4VMZ7 og for 12. juni er referansenummeret B9L3RA3N.

BEVAREMEGVEL

I et av Stavangers eldste hus – finner du Vannari Mat- og Vinkjeller.

Kjøkkenet er franskinspirert med hovedfokus på bruk av lokale leverandører og gode råvarer.

Bestilling gjøres på nettsiden med “AquaNext” som kommentar, eller på epost til bordbestilling@restaurantbevaremegvel.no med “AquaNext” i emnet.